2023.02.07.

Ilyen lesz a The Day Before

Tízperces játékmenet-bemutatót kapott az ősszel érkező játék.
 

A Fntastic stúdiója dolgozik a The Day Before című zombis túlélő MMORPG-n, amely a napokban új előzetest kapott. A játék néhány éve nagyon felkeltette a rajongók érdeklődését, amikor az első előzetesek megjelentek, de sajnos többszöri halasztás után még mindig nem érkezett meg.

 

Az új bemutató tíz percben enged betekintést a várható játékmenetbe. Nem ez a legmozgalmasabb video az interneten. Két játékost láthatunk benne, amint egy kihalt városban kutatnak felszerelések és használható holmik után. Épületekbe mennek be, ott átkutatnak mindent, majd továbbállnak a megszerzett zsákmánnyal.
 


Olykor néhány zombiba is belefutnak, amelyeket gyorsan le is lőnek, majd haladnak tovább. A video elején még családi házakat, később már üzleteket is átkutatnak. A látottak alapján elég visszafogott lendületűnek tűnhet a játék, ellenben a korábbi bemutatók épp ennek ellenkezőjét sugallták.

 

A The Day Before PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re készül. Tavaly az egész projektet Unreal Engine 5-re pakolták át és sokáig úgy nézett ki, hogy idén márciusban meg is fog jelenni a játék. De ezt jogi huzavona miatt november 10-re halasztották, és ekkor is csak a PC-s változat várható.