2022.07.29.

Ilyen lesz Doctor Strange a Midnight Sunsban

Saját előzetest kapott az őszre várható játék egyik szuperhőse.

 

 

A Firaxis stúdió amellett, hogy nekik köszönhetjük a Civilizations sorozat utóbbi epizódjait, sikeresen feltámasztották az XCOM körökre osztott taktikai műfaját is. És most ez utóbbiban próbálnak meg újra maradandót alkotni, méghozzá az igen népszerű Marvel világában. A Midnight Suns új előzetest kapott.

 

A játék története szerint Lilith, aki az emberiség első idejében is ellátogatott már a Földre és azóta többször is hol isten, hol halandó varázsló képében jelent meg, újra visszatér. Ám ezúttal nem egyedül jön, hanem túlvilági démonokból álló serege élén, akikkel le akarja igázni a világot. Ebben csak a Vadász képes megállítani, akit a játékosok fognak alakítani. De egyedül neki sincs esélye, ezért más szuperhősöket gyűjt maga köré.
 


Közéjük tartozik Doctor Strange is, aki a varázslás és mágia szakértője. Ezt meg is mutatja a játék legújabb, alig félperces előzetesében is. Láthatjuk a karaktert támadó és védekező varázslatokat is megidézni, így biztosan nagyon nagy segítség lesz majd a körökre osztott csaták során.

 

A Midnight Suns mellette olyan karaktereket fog felvonultatni, mint Vasember, Rozsomák, Pókember, Penge vagy épp a Szellemlovas. A játék a tervek szerint PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X-re és Xbox One-ra fog megjelenni. A premierre október 7-én kerülhet sor.