05.20-án hétfőn a nagykereskedésünk zárva tart. Keddtől a megszokott időpontban várunk titeket!
2022.02.04.

Ilyen lesz egy meccs a megújuló WWE 2K22-ben

Új grafikus motor és teljesen átalakított irányítás jellemzi majd a verekedős játékot.
 

A 2K Sports évek óta szállítja a változó minőségű játékokat a pankráció világából. A sorozat tavaly pihenőre vonult, hogy a stúdiónak több ideje legyen az új játékon dolgozni. Így a WWE 2K22 számos elemében megújul majd. Új grafikus motort kap, ami sokkal szebb látványt ígér, valamint az irányítást is teljesen átalakítják.

 

A játék legújabb előzetese mindjárt egy egész mérkőzést megmutat nekünk. Ebben a borítón is szereplő Rey Mysterio és Damian Priest csapnak össze. A bemutatóból már leszűrhető, hogy valóban mennyit szépül a grafika, a karakterek részletesebbnek tűnnek és általában a fizikai is sokkal valóságosabb.
 


Azt már nehezebb megállapítani, hogy az irányítás milyen. Erről a készítők azt mondták el, hogy olyan irányítást terveztek, ami az első pár másodperc után már mindenkinek kézre áll. Az alapokat a könnyű és nehéz támadás, a fogás és a védekezés adják, ezek kombinálásával lehet aztán összetettebb és látványosabb akciókat indítani. Emellett minden pankrátor egy sor egyedi mozdulattal is rendelkezik, amiket szintén ezek variálásával lehet előhívni.

 

A WWE 2K22 PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X-re és Xbox One-ra készül. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor már csak egy bő hónapot kell várni a megjelenésére, ami március 11-én lehet esedékes.