2022.11.28.

Ilyenek lesznek a csaták a Midnight Sunsban

Új előzetesen a napokon belül megjelenő Marvel-játék.
 

Már csak néhány nap és megjelenik a Firaxis következő körökre osztott taktikai játéka. A stúdió korábban az XCOM játékokkal élesztette újjá a műfajt, most pedig egy Marvel-játékkal viszik tovább a stílust.

 

A Midnight Sunsban egy általunk megalkotott hős bőrébe bújhatunk, aki a Hunter nevet kapta. Őt irányítva kell felvennünk a harcot Lilith túlvilági démonaival szemben. Egyedül nem lenne esélyünk, ezért magunk köré gyűjtjük a legnagyobb Marvel-hősöket Wolverine-től Pókemberen keresztül egészen Doctor Strange-ig.
 


A játék legújabb előzetese azt mutatja meg, milyen formában zajlanak majd a csaták. A harcok körökre osztva működnek, a különböző hősöknek egyedi képességeik lesznek, ezekből kell paklit építenünk a küldetések előtt. Ha kellő hősiességet gyűjtünk a csata során, akkor aktiválhatunk pusztító kombótámadásokat is.

 

A Midnight Suns PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra, valamint Nintendo Switchre készül. Ha nem jön közbe semmi, akkor a premierre december 2-án kerül sor.