2015.04.28.

iON Air Pro SPEED, pillekönnyű akciókamera

Főként az extrém sportok kedvelőit szólítja meg az iON Air Pro SPEED akciókamera, ami remek tudást kínál, elérhető áron.

Az egyik legkönnyebb


Az amúgy sem túl súlyos akciókamerák táborában, könnyedség szempontjából az iON Air Pro SPEED az élmezőnyben foglal helyet. 130 grammos súlya, szinte észrevehetetlenné teszi a hordozását. Rögzítési tudása a Full HD képes modellek közé sorolja, de 720p minőségű anyagok is rögzíthetőek, akár 60 fps sebesség és 150 fokos látószög mellett. Aki még szélesebb látószögre vágyik, az választhatja a 960p módot, amely 30 képkocka másodpercenkénti rögzítése mellett, már 170 fokban készíti a felvételeket.
 
Ellenálló kialakítás

Az alumínium váz és a gumiborítás rendkívüli ellenállóságot kölcsönöz a kamerának. 10 méteres mélységig külön tok nélkül is vízálló, így a búvárkodás szerelmeseinek is tökéletes választás. Beépített akkumulátora 2,5 órányi folyamatos rögzítést tesz lehetővé. Az anyagok felvétele microSD memóriakártyára történik, amelyből akár 32 GB kapacitású is a foglalatba helyezhető. A mellékelt tartozékok közt található állvány autóban, motorkerékpáron, biciklin vagy sisakon történő rögzítést is lehetővé tesz.
Az iON Air Pro SPEED akciókamera minden extrém sportoló alapkelléke is lehet.