2023.10.13.

Irodába szánja új monitorját az MSI

A Pro MP251 két változatban lesz elérhető, de csak a forgathatóságban lesz köztük különbség.
 

Az MSI sem mindig a játékosokat célozza egy-egy új termékével. Most például egy olyan monitorpárost mutattak be, amelyeket kifejezetten irodai használatra szántak. A két újdonság között egyetlen apró különbség van csupán: a talp.

 

Az MSI Pro MP251 egy 24,5 hüvelykes monitor, amely IPS panelt kapott. Ennek felbontása 1920*1080 pixel, amit HDMI 1.4 csatlakozót használva 100Hz-en képes frissíteni. A válaszidő 4ms GtG, a maximális fénysűrűség pedig 300cd/m2. A betekintési szög a szokásos 178 fok, a maximális kontrasztarány pedig 1300:1.
 


A hátoldalon egy HDMI 1.4 és egy D-SUB csatlakozót találunk egy-egy audio be- és kimenettel. Kapunk két darab 2W-os beépített hangszórót is. Érdekes kiegészítő funkció, hogy az OSD-n keresztül elérhető az Eye-Q Check funkció is, amely képes felmérni, hogy mennyire egészséges az aktuális testtartásunk.

 

Az MSI Pro MP251 és az MP251P között mindössze a talpban van különbség. Utóbbiban egy okostelefontartó bemélyedést is találunk, de ennél fontosabb lehet, hogy ezt a monitort emelhetjük, dönthetjük, forgathatjuk és akár pivot pozícióba is állíthatjuk. Azt a gyártó egyelőre nem árulta el, hogy mikor és milyen árcédulával kerülhetnek a boltok polcaira.