2023.10.17.

Itt a Spider-Man 2 launch trailere

Az Insomniac Games új játéka pénteken jelenik meg.
 

A hónap, de talán az év egyik legjobban várt és az első értékelések szerint az egyik legjobban sikerült játékának megjelenésétől már csak néhány nap választ el minket. A Spider-Man 2 ebből az alkalomból megkapta az ilyenkor szokásos launch trailert is.

 

Az Insomniac Games stúdiójában készült játékban a két Pókember, Peter Parker és Miles Morales új kalandjainak lehetünk részesei. Az ügyeletes gonosztevők között ezúttal biztosan ott lesz Kraven, a vadász, Lizard, Sandman és Venom is. A fejlesztők az első részben megalapozott játékmenetet viszik tovább és egészítik ki ügyes újdonságokkal.
 


A hálóhintázás mellett már lehet siklani is a levegőben, ami sokkal gyorsabb módja a közlekedésnek. A két főhős most is rengeteg felszerelést, egyedi támadást és képességeket nyújt, amelyeket fokozatosan lehet feloldani. Emellett a játékterünk is kibővült, hiszen Manhattan mellett immár Brooklyn és Queens is elérhető.

 

A Spider-Man 2 az első értékelések szerint szinte hibátlanul sikerült. A szakma egyetért abban, hogy szinte minden elemében képes volt vagy megújulni, vagy legalább megtartani azt a színvonalat, amit az első játék is képviselt. Az egyetlen szépséghiba jelenleg, hogy a játék október 20-án, e hét pénteken kizárólag PlayStation 5-re jelenik meg.