2022.03.18.

Izgalmas horror kalandjáték lesz a The Quarry

Az Until Dawn fejlesztői egy újabb moziszerű horrorral készülnek idén nyáron.
 

A Supermassive Games igazi szakértője lett a moziszerű horror kalandjátékoknak. A sort az Until Dawn kezdte, majd következett a The Dark Pictures Anthology, amely eddig három epizódot ért meg, a negyedik pedig készülőben van. De a legfrissebb hírek szerint egy másik játékon is dolgoznak, ez pedig a The Quarry lesz.

 

A The Quarry egy nyári tábor utolsó éjszakájának hátborzongató történetét meséli el, amikorra a gyerekek már elhagyták a tábort és az egyetlen felnőtt felügyelőnek is el kellett mennie. Így csak az a kilenc tinédzser marad a tó partján, akik a táborban segédkeztek. De amikor buliznának egy utolsót, akkor minden rémálommá válik.



Azt egyelőre nem tudni, hogy ki vagy mi fog a diákok életére törni, de abban biztosak lehetünk, hogy most is a mi döntéseinken fog múlni, hogy miként alakul a szereplők sorsa. Bármikor bármelyikük meghalhat, de az elsőre jelentéktelennek tűnő választásaink is csúnyán visszaüthetnek akár később.

 

A The Quarry a moziszerű élményt a megvalósítása mellett a szereplőivel is erősíti. Olyan sztárok fognak játszani benne, mint Ariel Winter, David Arquette, Lance Henriksen, Ted Raimi, Ethan Suplee vagy Grace Zabriskie. A megjelenésre sem kell éveket várni, sőt. A premierre már június 10-én sor fog kerülni PC-n, PlayStation 5-ön és PlayStation 4-en, illetve Xbox Series X-en és Xbox One-on.