2021.07.19.

Új billentyűzetet villantott az ADATA

Az XPG termékcsaládba tartozó Mage természetesen mechanikus kapcsolókkal és RGB világítással érkezik.
 

Az ADATA évek óta az XPG márkanév alatt szállítja a gamer termékeit, köztük hardvereket, komplett számítógépeket és laptopokat és persze perifériákat, mint egerek, headsetek vagy épp billentyűzetek. Az XPG Mage épp utóbbiak táborát erősíti.

 

Az XPG Mage egy mechanikus gamer billentyűzet, amely a gyártótól már megszokott visszafogott megjelenést és korrekt tudást kínálja. A billentyűzet könnyű alumíniumházban kapott helyet, amely így összesen 820g-ot nyom. A billentyűk alatt Khalil RED kapcsolók lapulnak, amelyek egyenként vezérelhető RGB világítást is kapnak.
 


Az XPG Mage hét előre programozott fényeffekttel dobja fel az asztalt, de az XPG Prime szoftverrel kalibrálható. Itt lehet egyébként különböző makrókat is beállítani. A billentyűzet hátulján egy USB-C csatlakozót is találunk, amely a töltést és vezetékes használatot is lehetővé teszi.

 

Az XPG egyelőre a két legfontosabb részlettel adós. Egyrészt még nem tudni, hogy mennyit fognak kérni az újdonságért. Másrészt azt sem, hogy mikor kerülhet majd a boltok polcaira.