2021.11.18.

Új egeret mutatott be a Logitech

A G303 új kiadásán a népszerű Youtuberrel, Shrouddal közösen dolgoztak.
 

Az eredeti Logitech G303 még 2014-ben debütált és meglehetősen egyedi formavilágával erősen megosztotta a felhasználókat. Azok, akiknek bejött az ovális, lapos design, máig nem kaptak ráncfelvarrott változatot, sem érdemi utódot. Most viszont bemutatkozott az új Logitech G303.

 

Az újdonság csak apróságokban változott az elődhöz képest, de a mérnökök reményei szerint ezek elegendőek lesznek, hogy hosszú távon is sikeres lehessen az eszköz. Az oldalsó gombok egy picit előrébb kerültek, az RGB-világítást pedig megszüntették.
 


Az egérben a Logitech Hero szenzora dolgozik, amely 12 000 DPI-ig skálázható. Az egér természetesen támogatja a Lightspeed vezetéknélküli adatátviteli technológiát is. A mérnökök állítása szerint az üzemidő folyamatos használat mellett is 70 órára rúg majd.

 

Bár a Logitech G303 mérete egy hangyányit megnőtt, a tömege nem, sőt, azon még faragni is tudtak. Így az egér 75 grammot nyom, amivel ha nem is a pehelysúlyban indul, de mindenképp a kényelmesen könnyű egerek táborát erősíti. Az egér formatervét a népszerű Youtuberrel, Shrouddal közösen álmodták meg, aki nagy támogatója volt az elődnek is. A Logitech az újdonságért 129,99 dollárt kér.