2023.08.07.

Új előzetesen a Fort Solis

A hónap egyik nagy durranása lehet Troy Baker és Roger Clark horror kalandja.
 

A hónap második felében fog megjelenni a Fallen Leaf stúdió sci-fi horror kalandjátéka, a Fort Solis. A játékban egy marsi bányászállomásra utazunk, amivel megszakadt a kapcsolat. A legújabb előzetes alapján piszok izgalmas kalandok várnak ránk.

 

A Fort Solisban Jack Leary, egy egyszerű mérnök szerepében érkezünk meg a vörös bolygóra, ahol egy hatalmas bányászkomplexum üzemel. Ezzel szakadt meg a kapcsolat, Jacket pedig azért küldik oda, hogy kiderítse, mi történt. A létesítményben azonban egy árva lelket sem talál, cserébe vértócsák és más nyomok arra utalnak, hogy valami csúnya dolog történt.
 


A játékban külső nézetben irányítjuk majd Jacket, akivel bejárhatjuk az egész létesítményt, annak minden szárnyával, helyiségével. De a felszínre is ki fogunk merészkedni. Menet közben folyamatosan tartani fogjuk a kapcsolatot társainkkal. A játék fontosabb szerepeit Roger Clark és Troy Baker alakítja majd.

 

A Fort Solis kizárólag PC-re és PlayStation 5-re készül. A megjelenésére a tervek szerint augusztus 22-én kerül majd sor. Hogy később más platformokra is elkészülhet-e, arról egyelőre nincs hír.