2021.08.03.

Új előzetesen a Life is Strange: True Colors

Az új trailer a játék városát, Haven Springset mutatja be.
 

A Deck Nine Games egy ideje már dolgozik a legújabb Life is Strange epizódon, a True Colorson. A stúdió most egy vadonatúj előzetessel rukkolt elő, amelyben a játék történetének otthont adó kisváros, Haven Springs mutatkozik be.

 

A történet főhőse Alex Chen lesz, aki maga is ebben a kisvárosban él. Miután fivérét rejtélyes baleset éri és meghal, Alex maga kezd nyomozásba, mivel úgy érzi, nem baleset áldozata lett bátyja. Alexnek van egy különleges képessége is: képes színek formájában érzékelni mások érzéseit, ezeket el is tudja szívni és meg tudja változtatni.
 


Az új előzetesben az egyik NPC, Steph Gingrich mutatja be az első ránézésre békés közép-amerikai kisvárosnak tűnő Haven Springst. Hallhatunk a rádióadóról, benézhetünk a boltokba, a helyi szórakozóhelyre, ahol árkád játékgépekkel és csocsóasztallal is lehet majd játszani, illetve egy rövid ízelítőt kapunk egy helyi kis fesztiválról is.

 

A Life is Strange: True Colors a tervek szerint bő egy hónap múlva, szeptember 10-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint Xbox One-ra és Xbox Series X-re.