Dotcomp csv és xml feedek/árlisták url változása! TOVÁBB
2024.05.23.

Új előzetesen az ingyenes Delta Force: Hawk Ops

A készítők megmutatták a változatos helyszíneket és néhány fegyvert is.
 

Egykor a Delta Force széria is a legnépszerűbb FPS-ek közé tartozott, de aztán az olyan címek térnyerésével, mint a Call of Duty, Medal of Honor vagy Battlefield, csendben teljesen eltűnt a háttérben. Most viszont a Tencent Gaming visszahozná a köztudatba egy ingyenes, meseszép játék formájában.

 

A Delta Force: Hawk Ops grafikájával biztosan nem lesz semmi gond, ezt bizonyítja a legújabb előzetes is. Az alábbi videóban akcióra ne számíts, viszont megnézheted, milyen is lesz a környezet, hogy néz ki egyik-másik pálya. Lesznek közel-keleti városok, piacok, szétlőtt épületek, ipartelepek, villák, nyomornegyedek is.
 


A videóban a legapróbb részletekig kidolgozott környezet mellett a fegyvereket is megnézhetjük. Ahogy a trailer vált az egyes helyszínek között, úgy vált a különféle fegyverek között is. Mesterlövészpuskák, gépkarabélyok, géppisztolyok és pisztolyok is szerepelnek a kínálatban.

 

A Delta Force: Hawk Ops dacára a nagyon szép grafikának egyelőre nem győzte meg a rajongókat. Rengetegen aggódnak, hogy a játék nem lesz több egy újabb ingyenes tucatlövöldénél, amiben a mikrotranzakció és a csalók teszik majd tönkre a multiplayer élményt. És főleg attól tartanak, hogy a régi epizódokra jellemző taktikus játékmenet hiányozni fog.