2023.08.24.

Új fejlesztőtől jön a Little Nightmares III

A másik nagy újítás a kooperatív mód lesz.
 

A Tarsier Studiosnak köszönhetjük az utóbbi évek egyik legjobb horror kalandjátékát és annak folytatását. Az oldalnézetes Little Nightmares két epizódja hátborzongatóan szürreális világot mutatott be, amely sokaknak okozhatott rémálmot. A jó hír, hogy a franchise jövőre trilógiává bővül.

 

Az új rész, a Little Nightmares III lesz, amely két fontos változást hoz magával. Az egyik, hogy ezt az epizódot már nem az eredeti fejlesztőgárda készíti. Szerencsére nagy baj nincs, ugyanis a projekt annál a Supermassive Games stúdiónál van, amely horror kalandjátékok terén jelenleg az egyik legjobbnak számít.
 


A másik fontos újítás, ami a bemutatkozó trailerből is egyértelműen átjön, hogy ezúttal már nem egyedül fogunk kalandozni. Kapunk ugyanis kétszemélyes kooperatív módot is, amely talán egy picit enyhíti majd a nyomasztó légkört, ami most is várni fog ránk.

 

A Little Nightmares III egyelőre nem kapott megjelenési dátumot, de az biztos, hogy leghamarabb is csak valamikor 2024-ben számíthatunk a premierjére. A fejlesztés minden fontosabb platformra folyik, így PC mellett PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra, illetve Nintendo Switchre is.