Kategóriák
2022.01.03.

Új gamer trend kezdődik? Itt a kézmasszírozó!

A japán Bauhütte új gamer kütyüt mutatott be, amely egyelőre csak Ázsiában kapható.

Új év, új őrület? Ahhoz már hozzászokhattunk, hogy gamer címkét tulajdonképpen bármire rá lehet ragasztani, legfeljebb egy picit fel kell turbózni némi RGB-világítással. Ma már nem ugrik meg túlságosan a pulzusunk egy új gamer szék, asztal vagy energiaital láttán. De a japán Bauhütte most valami újdonsággal rukkolt elő.

 

A gyártó korábban is híres volt különleges termékeiről, mint a gamer ágy vagy ruhadarabok. Most viszont egy olyan kütyüvel álltak elő, amilyen nem nagyon volt még korábban. Ez a Hand Massager, amely pontosan az, amire a neve utal: egy gamer kézmasszírozó.
 


Az eszköz nem csak arra jó, hogy az elfáradt kézbe és ujjakba egy kis masszázzsal új életet leheljen. De egy-egy hosszabb gamer maraton előtt a bemelegítésre is kiválóan alkalmas, ami többek közt az ínhüvelygyulladás megelőzésére is jó. A készülék belsejében tizenöt légpárna található, amelyek terület és intenzitás szerint is konfigurálhatók.

 

A Bauhütte Hand Massager jelenleg kizárólag Japánban kapható, de a gyártó a hírek szerint szeretne nyugat felé is nyitni termékeivel. Igény és kereslet jó eséllyel lenne rájuk, így érdemes lehet követni a híreket. A kézmasszírozó nagyjából 150 dolláros áron szerezhető be a világnak azon a felén.