2022.11.25.

Új játékmódokkal bővül majd a The Callisto Protocol

Horda módot és extrém nehézségű módot is kapunk a season pass részeként.
 

Még meg sem jelent a The Callisto Protocol, máris arról érkeznek a hírek, hogy a Striking Distance stúdió mivel fogja bővíteni a játékot a premier után. A Digital Deluxe Edition vásárlói megkapják a season passt is, amely négy DLC-hez ad majd hozzáférést.

 

A Contagion Bundle egy extrém nehézségi fokozattal bővíti majd a játékot. Ebben sokkal kevesebb lőszerhez és gyógyítócsomaghoz férünk hozzá, a szörnyek pedig halálosabbak lesznek. Ami viszont igazán nehézzé teszi az egészet, hogy nem lesz hibázási lehetőség: ha meghalunk, mindent kezdhetünk elölről. A csomag részeként jön a Watchtower Skin Collection is.
 

v


A Riot Bundle a klasszikus horda módot hozza el, vagyis a játék egy új helyszínén kell minél tovább visszavernünk a szörnyek támadásait. Két kör között krediteket költhetünk fegyverek fejlesztésére és vásárlására. Megkapjuk mellé az Engineer Skin Collectiont is.

 

A két bundle mellett jön egy Outer Way Skin Collection, amely egy ellenálló szervezet katonáinak ruháit tartalmazza, valamint egy olyan DLC is, amely új küldetésekkel viszi tovább a játék történetét. A The Callisto Protocol december 2-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X-re és Xbox One-ra.