2023.02.09.

Új platformra érkezik a Cities: Skylines

A népszerű városmenedzser játék hamarosan újabb konzolokra érkezik meg.

A Cities: Skylines eredetileg 2015-ben jelent meg, akkor még csak PC-re. A Colossal Order stúdió játékában metropoliszokat emelhetünk és virágoztathatunk fel. Az évek során a rengeteg ingyenes és fizetős kiegészítő mellett fokozatosan az összes konzolt meghódította a játék. Kivéve kettőt, ezekre csak most fog megjelenni.

 

A városmenedzser játék ráadásul felújított formában érkezik meg PlayStation 5-re és Xbox Series X-re. A fejlesztők az extra számítási kapacitáshoz igazodva kicsinosítják a grafikát. Emellett átdolgozzák a kezelőfelületet, kibővítik az építési zónákat 25-re és manuálisan beállítható időjárást és napszakokat adnak a játékhoz.
 


A Cities: Skylinesban a mi feladatunk lesz felhúzni a város lakónegyedeit, az üzleti negyedeket és az iparterületeket is. Gondoskodnunk kell a város infrastruktúrájáról, beleértve a víz- és villanyhálózatot, a szemétszállítást, és a tömegközlekedést. A mi feladatunk a közbiztonság, a tűzvédelem, az egészségügyi ellátás és az oktatás biztosítása is. Mindezt ráadásul úgy kell megvalósítanunk, hogy lehetőség szerint a város ne váljon veszteségessé.

 

A Cities: Skylines már sokszorosan bizonyított játék, amely most újabb rajongókat hódíthat meg. A felújított kiadás PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is február 15-én érkezik meg. Aki már rendelkezik a játékkal, az ingyenes frissítés formájában kapja meg a fejlesztéseket.