2021.11.17.

Új színekben pompázik a HyperX Pulsfire Haste egere

Az eredeti fekete verzió mellé most már két továbbit is gyártanak, az egyik a lányoknak is szimpatikus lehet.
 

A HyperX egy ideje már gamer egereket is kínál, ráadásul nem is rossz egereket. Ezek a Pulsfire fantázianév alatt gyülekeznek, közülük az egyik pedig most új változatokban is a boltok polcaira kerül. A Pulsfire Haste ugyanis az eredeti mellé két új színváltozatban is elérhető lesz.

 

A Pulsfire Haste egy lyuggatott egér, vagyis a test méhsejtszerű rácsozásával érték el a tömegcsökkentést. Az egér így mindössze 59 grammot nyom, amivel egyértelműen a pehelysúlyban indul. A házban PixArt PAW3335 szenzor dolgozik, amelyből akár 16 000 DPI-t is ki lehet sajtolni több lépcsőben.

Az egér szimmetrikus kialakítást kapott, vagyis jobb és bal kézzel is kényelmesen használható. A billentyűk alatt TTC Golden Micro Dustproof kapcsolók lapulnak, amelyek a gyártó ígérete szerint 60 millió kattintásig hibátlanul működni. Az egér eredetileg csak fekete színben volt kapható.

 

Mostanról viszont már két további színösszeállítást is lehet majd keresni a boltok polcain. Az egyik a klasszikus feketét piros elemekkel és oldalsó gombokkal dobja fel. A másik pedig eleve teljesen fehér, a gombok pedig rózsaszínben pompáznak. Utóbbi így akár a lányok számára is vonzó lehet.