2021.08.27.

Új traileren a Farming Simulator 22

Idén ősszel is felpattanhatunk majd a virtuális traktorra, hogy felszántsuk a földeket.
 

A GIANTS Software évek óta szorgosan szállítja minden idők legsikeresebb mezőgazdasági szimulátorát. A Farming Simulator sorozat, bár vannak komoly kihívói, minden évben a legnépszerűbb a témában még úgy is, hogy egyik évben csak hordozható konzolokra, míg a másikban a nagy platformokra jelenik meg.

 

Idén ősszel a Farming Simulator 22 a soros, amely PC-re, PS4-re, PS5-re, X1-re és XSX-re fog megjelenni. A játékban ismét a legnagyobb mezőgazdasági világmárkák gépei kapnak helyet. Traktorok, kombájnok és más hatalmas erőgépek volánja mögé pattanhatunk, hogy mindenféle munkát elvégezzünk a földeken.
 


Idén újdonságként megjelenik az évszakok váltakozása, ami jelentősen átvariálja majd a játékmenetet is. De emellett sokat dolgoznak a mesterséges intelligencián, a hangeffekteken és a játékot a legújabb saját fejlesztésű grafikus motorjukra építik fel. Lesz kooperatív többjátékos mód is, ahol barátainkkal közösen dolgozhatunk a földeken.

 

A Farming Simulator 22 az idei gamescomra időzítve kapott új előzetest. A videón a szintén újdonságnak számító mediterrán környezeté a főszerep, ahol szőlőt, olajbogyót vagy épp cirokot lehet majd termeszteni és betakarítani. A premierre november 22-én kerül majd sor.