2022.05.12.

Új traileren a Gotham Knights

Új részletek derültek ki az őszre várható akció-szerepjátékból.
 

Még 2020-ban jelentette be a Warner Bros. Interactive, hogy a montreali stúdiójukban új DC-játék készül Gotham Knights címmel. Ebből már kitalálható volt, hogy egy Batmanhez köthető alkotásról van szó, de aztán kiderült, hogy ő pont nem fog szerepelni benne. Ott lesz viszont helyette Batgirl, Robin, Red Hood és Nightwing.

 

A játék a minap vadonatúj előzetest kapott, amelyben utóbbi két karaktert ismerhettük meg közelebbről. Mindegyik hőst lehet majd irányítani és mindannyian teljesen eltérő képességekkel, fegyverekkel és felszerelésekkel rendelkeznek. Így a harcmodoruk és a közlekedési lehetőségeik is mások lesznek. Ez a trailerből is jól átjön.
 


A videóban megnézhetjük a hősök főhadiszállását is, de bepillantást nyerünk a karakterfejlődési rendszerbe is. Az is kiderült a játékról, hogy bár a négy hőssel adná magát, nem lesz benne négyfős kooperatív mód, csupán ketten lehet majd együtt játszani. Illetve az is kiderült, hogy a stúdió leállította a PlayStation 4 és Xbox One változatok fejlesztését.

 

Így a Gotham Knights csak PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re fog megjelenni október 25-én. Ekkor a standard mellett egy méregdrága gyűjtői kiadást is meg lehet majd vásárolni, amelyben a négy hős szobra, AR-kulcs, gyűjtői térkép és egy menő artbook is helyet kap. Mindezért viszont 300 dollárt kell majd fizetni.