2023.08.22.

Új traileren a Lies of P

A gamescom alkalmából kapott új előzetest a szeptemberben érkező akció-kalandjáték.
 

A Round8 Studio műhelyében készül a Pinokkió újragondolt feldolgozás, amely steampunk környezetbe ülteti a klasszikus mesét. A Lies of P a most rajtoló gamescom alkalmából kapott vadonatúj játékmenet-bemutatót.

 

A játékban P-t fogjuk alakítani, aki maga is egy báb egy olyan városban, ahol nem ő az egyetlen. Az utcákat különös robotszerű formák járják, akikkel össze is kell csapnia. A történet szerint Geppetto nyomtalanul eltűnt, ezért P a felkutatására indul.
 


A trailerben kapunk ízelítőt a ránk váró csatákból, láthatjuk a különböző ellenfeleket, akik mind nagyon igényesen néznek ki és az ígéretek szerint mind más és más taktikát igényelnek majd a győzelemhez. A csaták általában nehezek lesznek, de egyben dinamikusak és izgalmasak is.

 

A fejlesztők már az utolsó simításokat végzik a játékon, amelynek premierjéig már egy teljes hónap sincs hátra. A Lies of P ugyanis szeptember 19-én debütálhat. A fejlesztés PC mellett PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X-re és Xbox One-ra folyik.