2022.02.17.

Új traileren a Teenage Mutant Ninja Turtles – Shredders Revenge

A játékban a teknőcök mellett April O?Neilt és Szecska mestert is irányíthatjuk majd.
 

A Tini Ninja Teknőcök évtizedek óta a gyerekek kedvenc hősei közé tartoznak, akik hol hagyományos játékok, hol képregények vagy rajzfilmek, máskor élőszereplős mozik és videojátékok formájában bukkannak fel. Hamarosan utóbbira kerül sor, ugyanis készül a Teenage Mutant Ninja Turtles ? Shredders Revenge.

 

Az oldalnézetes beat-em up játék a ?90-es évek játékainak hangulatát hozza majd vissza, ahogy oldalnézetben felaprítjuk Zúzó csatlósait. A játékban a négy teknőc lesz a főszereplő, vagyis Leonardo, Donatello, Michelangelo és Rafaello. De mellettük más hősöket is irányíthatunk majd, ahogy az a legújabb előzetesből is kiderül.
 


Korábban már biztossá vált, hogy a teknőcök barátja, April O?Neil is irányítható karakter lesz, de a fenti video alapján a teknőcök mestere, a patkánnyá változtatott Szecska mester is ebbe a sorba fog tartozni. Ő a tanítványaihoz képest sokkal megfontoltabb és keményebb harcos lesz.

 

A Teenage Mutant Ninja Turtles ? Shredders Revenge PC-re és Nintendo Switche készül. Arról nincs hír, hogy PlayStation és Xbox konzolokra is meg fog-e jelenni valamikor később. A játék egyelőre pontos megjelenési dátumot sem kapott.