2023.02.08.

Új traileren a Tekken 8

Ezúttal Nina Williams a főszereplő.
 

A Namco egy ideje már dolgozik a nagy múltú verekedős sorozat legújabb számozott epizódján. Az első Tekken még 1994-ben, vagyis majdnem harminc éve jelent meg, ezt követte a fő sodrásban hat további számozott epizód és számtalan ilyen-olyan mellékág is. Jelenleg minden rajongó a Tekken 8-at várja.

 

Ehhez érkezett vadonatúj előzetes, amelyben az egyik ikonikus karakter, Nina Williams a főszereplő. Nina egyike azon kevés Tekken-harcosnak, aki szó szerint mindegyik epizódban jelen volt így vagy úgy. Többnyire egyszerű választható karakterként, de előfordult, hogy csak NPC volt, esetleg feloldható extra karaktert.

Mivel a Tekken 8 alatt már az Unreal Engine 5 felel a látványért, az összes karaktert teljesen újraalkották. Ez érvényes Ninára, az orvgyilkosra is, aki nem csak új megjelenést kapott, de a mozdulatait is újra tervezték. Harc közben egyébként rendszeresen használ lőfegyvereket is.

 

A Tekken 8 a széria legújabb epizódja lesz, de egyelőre nem tudni, hogy mikor jelenhet meg. Nem kizárt, hogy már idén elrajtol, de könnyen lehet 2024-es premier is a dologból. A fejlesztés PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re folyik.