2022.10.03.

Új traileren a The Callisto Protocol

A téma ezúttal a játék helyszíne, a Black Iron börtön.
 

Idén télen a Striking Distance stúdió jóvoltából ellátogathatunk a Jupiter egyik holdjára, a Callistóra. És, ha már ott járunk, akkor benézhetünk a háromszáz év múlva ott létesítendő Black Iron börtönbe is. Vagyis igazából ezt már most is megtehetjük a The Callisto Protocol legutóbbi előzetesében is.

 

A The Callisto Protocol egy külső nézetes horror túlélőjáték lesz, amelyben az egyik frissen érkezett rabot fogjuk alakítani. Amint megérkezik a létesítménybe, azonnal látja, hogy ott valami nagyon nem stimmel. Hamarosan kiderül, hogy a börtön igazgatója keltett életre túlvilági lényeket a rabok kárára, ezek pedig most a folyosókat járják és prédára vadásznak.
 


Az új előzetes a börtönt és az ott folyó dolgokat mutatja be, egyfajta sztori-trailernek is tekinthető. Megspékelték némi akcióval és vérfürdővel is. Érdekesség, hogy felbukkan benne egy karakter, akit az Öngyilkos osztagból és a The Boys sorozatból ismerős Karen Fukuhara fog játszani.

 

A The Callisto Protocol a tervek szerint 2022. december 2-án fog megjelenni. A fejlesztés PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra folyik.