2023.08.14.

Új traileren a Wreckreation

Az autós játékban a legőrültebb kaszkadőrpályák megépítése is a feladatunk lesz.
 

Igazán érdekes autós játékon dolgozik a THQ Nordic és a Three Fields Entertainment. A Wreckreation első ránézésre egy újabb árkád versenyjátéknak tűnik ugratókkal és más kaszkadőr elemekkel. Csakhogy itt a pályák megépítése talán még fontosabb játékelem mint maguk a versenyek.

 

A legújabb előzetesben láthatunk is példát rá, milyen elemekből építhetjük majd fel pályáinkat. Lesznek ugratók, vertikális és horizontális loopok, szlalomszakaszok és hasonlók. Az aszfaltcsík két szélére, de akár a kellős közepére is helyezhetünk el dekorációs tárgyakat.
 


A pályákat egyben vagy szakaszonként tematizálhatjuk is. Lehet dinoszauruszos szakasz vagy vadnyugati, esetleg tengerparti rész. A pályák mellett némileg az autókat is lehet majd variálni, a színükön túl a rendszámtáblát is mi adhatjuk meg.

 

A Wreckreation egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal. Az eddig látottak alapján igazán őrült és szórakoztató játéknak ígérkezik, amely PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X-re és Xbox One-ra fog megjelenni.