2023.07.24.

Új trailert kapott a Spider-Man 2

Megnézhetjük közelebbről Venomot és Kravent is.
 

Az idei ősz egyik legjobban várt játéka a Spider-Man 2, amely kizárólag PlayStation 5-re fog megjelenni. Az Insomniac Games 2018-ban tette le az asztalra minden idők egyik legjobb szuperhősös játékát, amelynek folytatása az ígéretek szerint minden tekintetben túlmutat majd elődjén.

 

A Spider-Man 2-ben visszatér Peter Parker és az önállóan is futó kiegészítőben megismert Miles Morales is. A páros együtt vigyáz Manhattan és általában New York utcáira. Ám most új fenyegetés ütötte fel a fejét, mivel a városban megjelent Kraven, a vadász és csatlósai. De nem ők lesznek az egyetlen veszélyforrás, mivel Venom is a történet fontos szereplője lesz.
 


A játék legújabb előzetesében mindkét antagonistát láthatjuk. Kraven és Venom mellett egy másik fontos szereplő, Harry Osborn is felbukkan, aki az első részben csak hangüzenetekben volt jelen. Most viszont nagyon úgy fest, hogy fontos résztvevője lesz az eseményeknek Peter, Miles és Mary Jane oldalán.

 

A Spider-Man 2 továbbra is ámulatba ejtően jól néz ki. Az első rész és kiegészítője alapján abban is biztosak lehetünk, hogy a játékélményre sem lehet majd panasz. A premierre október 20-án kerül majd sor.