2023.04.25.

Új videón a The Division: Heartland

Az ingyenes játék új helyszínen kínál online kalandokat.
 

A Ubisoft mostanában elég nehéz időket él. Az utóbbi években csak kevés igazán sikeres játékot tudtak letenni az asztalra, új címeket pedig még annál is kevesebbet. A The Division eddigi két epizódja elégé szép sikert aratott pár évvel ezelőtt, most pedig egy ideje már készül a harmadik felvonás. De a The Division: Heartland egy picit más játék lesz mint elődei.
 


Az események ezúttal az államok nyugati részén, Silver Creekben és annak környékén fognak játszódni. Az egykor békés vidéket letarolta a járvány és most a Pilgrim-banda tartja rettegésben a még ott élőket. A játékosok velük fogják felvenni a harcot, miközben egymással is meg kell olykor ütközniük.

 

A játék ugyanis PvPvE módot kínál, mint az első két rész Dark Zone-jai. A játékosok nappal felszerelések után kutathatják át a vidéket, hogy felkészüljenek az éjszakára. Éjjel pedig felvehetik a harcot az ellenséggel. A küldetések között egy régi gördeszkaparkban kialakított főhadiszálláson lehet készülődni, ami közösségi térként is funkcionál.
 


A The Division: Heartland két új előzetest is kapott. A fenti a játék nyitó képsorait mutatja be, míg az alsóban a játékmenetből láthatunk részleteket, miközben a fejlesztők mesélnek. Azt továbbra sem tudni, hogy az egyébként ingyenes játék mikor jelenhet meg. A fejlesztés PC mellett PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X-re és Xbox One-ra folyik.