2023.02.23.

Újabb előzetesen a Redfall

A vámpíros játék a tervek szerint májusban jelenik meg.
 

Az Arkane Studios eddig olyan játékokat tett le az asztalra, mint a Dishonored három epizódja, a Prey vagy legutóbb a Deathloop. A stúdió jelenleg is egy akció-szerepjátékon dolgozik, ám ezúttal a vámpírok lesznek a főszereplők. A Redfall új előzetest kapott.

 

A játék egy eldugott szigeten játszódik, ahol az egykor napfényes Redfall városa is fekszik. A szigeten azonban vámpírok bukkantak fel, akik egy varázslattal örökre eltakarták a napot, így bármikor szabadon járhatnak a városban. Ezt meg is tették és akit nem öltek meg vagy nem változtattak vámpírrá, abból a szolgájuk lett.
 


Kivéve egy maroknyi túlélőt, akik fegyvert ragadtak, hogy visszaszerezzék otthonukat. De nem csak egyszerű fegyverek állnak a rendelkezésükre, hiszen mindannyian rendelkeznek egyedi különleges képességekkel is, amelyek szintén segíthetnek a vámpírok elleni harcban.

 

A Redfall legújabb előzetese is nagyjából ezt a szituációt vázolja fel. A játék PC mellett kizárólag Xbox Series X-re készül, vagyis sem az előző generációs Xboxon, sem bármely PlayStation generáción nem lesz elérhető a játék. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a premierre május 2-án kerül sor.