2021.12.11.

Újabb traileren az új Saints Row

A népszerű akciójáték rebootja jövő nyáron jelenhet meg.
 

A Deep Silver kiadó idén nyáron jelentette be, hogy a Volition stúdió már dolgozik leghíresebb játéka, a Saints Row rebootján. A sorozat korábbi részei kivétel nélkül nagy sikert arattak, de a fejlesztők most úgy érezték, ideje új alapokra helyezni a franchise jövőjét.

 

A minap új előzetest kapott a megújuló Saints Row. A bő kétperces trailerben ízelítőt kapunk Santo Ileso városának dolgos hétköznapjaiból. És így abból is, hogy ránk milyen események és tevékenységek várnak majd. Igazi ámokfutást rendezhetünk majd: bármit vezethetünk, bármilyen fegyvert használhatunk és bárkibe beleköthetünk.
 


A játék lényege a várost uraló bandák közötti háború lesz, mi is a saját bandánkat fogjuk képviselni. Feladatunk lesz, hogy apránként területeket foglaljunk el a rivális bandáktól. Ehhez rengeteg fő- és mellékküldetés teljesítésén keresztül vezet majd az út, ami robbanásokkal, lövöldözésekkel és autós üldözésekkel lesz kikövezve.

 

A Saints Row PC mellett PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X-re és Xbox One-ra készül. A megjelenésre a tervek szerint jövő nyáron, egészen pontosan 2022. augusztus 23-án kerülhet majd sor.