2023.07.06.

Jagged Alliance 3 előzetesek

Egy video a zsoldosokról és egy másik a fegyverekről.
 

A hónap egyik legjobban várt játéka a Haemimont Interactive stúdiójában készülő Jagged Alliance 3. A franchise története még az előző évezredbe nyúlik vissza, az első két epizód máig a legnépszerűbb. Ezeket azonban egy sor olyan számozatlan folytatás követte, amelyek egyike sem ütötte meg igazán a mércét. A napokon belül megjelenő harmadik résznek lehet erre esélye.
 


A legújabb két előzetes már a játékosokat készíti fel arra, mi minden vár rájuk a játékban. Az első video a zsoldosokat mutatja be. Ők a világ minden pontjáról összeválogathatók, mindannyian teljesen más karakterek. Mindenkinek van saját személyisége, motivációi és persze egyedi képességei is. Mindannyian másban erősek, így a csapat összeállításával lehet taktikázni a küldetéseken.

 

Persze a zsoldosok fegyver nélkül nem sokat érnek. A második video már azt mutatja be, hogy milyen fegyverek állnak majd rendelkezésünkre, hogy egy-egy küldetést teljesítsünk. A kis kaliberű maroklőfegyverektől a mesterlövész puskákig elég széles lesz a kínálat, ezért célszerű lesz okosan felszerelni a zsoldosokat, hogy ne érje őket kellemetlen meglepetés.
 


A Jagged Alliance 3 kizárólag PC-re készül és már tényleg csak pár napot kell várni a megjelenésére. A premierre ugyanis július 14-én, jövő hét pénteken kerül majd sor.