2024.03.16.

Játékmenet-bemutatót kapott az Ascendant Infinity

Két percben nézhetjük, milyen játék is lesz a magát adaptation shooternek hívó FPS.
 

A PlayFusion stúdió igazán érdekes játékon dolgozik. Már a januári beharangozó előzetes is megalapozta az Ascendant Infinity hangulatát, amelyről kiderült, hogy egy könnyed, de izgalmas multiplayer FPS lesz. Mostanra pedig első játékmenet-bemutatóját is megkapta.

 

A játékosok háromfős csapatokban csatázhatnak egymással, illetve az MI ellen. A fejlesztők adaptation shooternek hívják játékukat, amit azzal magyaráznak, hogy nem csak minden új kör teljesen új környezetet jelent, de menet közben is változni fog körülöttünk a pálya, ezért alkalmazkodni kell. Máshol lesznek a kimenekítési pontok, mások lesznek az események, más szörnyek lesnek ránk.
 


A gameplay-trailer alapján a játék elég színesnek és mókásnak tűnik. Egyértelmű, hogy az árkád lövöldék táborát fogja erősíteni, rengeteg különböző fegyver, pörgés, ugrálás, csúszkálás jellemzi a játékmenetet. A pályákon csapdákat is lehet élesíteni.

 

Az Ascendant Infinity egyelőre nem kapott megjelenési dátumot. A célplatformok közül is egyelőre csak a PC-t erősítették meg, de szinte biztosak lehetünk benne, hogy egy ilyen jellegű játékot nem hagynak ki a konzolokról sem.