2022.12.12.

Jövő tavasszal jelenik meg a Star Wars Jedi: Survivor

Folytatást kap a 2019-es Fallen Order.
 

A Respawn Entertainment 2019-ben cserélte le a robotokat a Star Wars univerzumra, amikor elkészítették a Star Wars Jedi: Fallen Ordert. Az akció-kalandjáték nagy sikert aratott, az egyik legjobb játék lett a témában. Nem meglepő, hogy hónapokon belül itt a folytatás.

 

A Star Wars Jedi: Survivor öt évvel az előző játék eseményei után veszi fel a fonalat. A főhős most is Cal Kestis, a Jedi-mester lesz, akit elkísér hű droid társa, BD-1 is. Amit jelenleg tudni lehet a játékról, hogy Cal immár menekül és bujkál a birodalom elől.
 


A játékmenet nagyjából megegyezik majd az első részével, de sokkal keményebb csatákat, részletesebb animációkat és több boss-harcot kapunk. Emellett lesznek mászkáló-ügyességi részei is a kalandnak. Nem leszünk végig egyedül, hiszen lesznek régi és új bajtársaink is.

 

A Star Wars Jedi: Survivor PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re készül, vagyis konzolon teljes egészében generációt vált. A megjelenésre a legfrissebb hírek szerint 2023. március 17-én kerülhet sor.