2022.05.09.

Jövőre jön a Bike Mechanic 2023

Bringaszerelő szimulátor készül PC-re és konzolokra.
 

A szimulátordömping egyik legerősebb válfaját a különböző Mechanic játékok képviselik. Ezek közül kétségtelenül a legerősebb a Car Mechanic Simulator széria, de van már Tank Mechanic, Rover Mechanic, Plane Mechanic és Motorcycle Mechanic szimulátor is. És jövőre jön a Bike Mechanic Simulator 2023 is!

 

Utóbbi a Punch Punk Games stúdiójában készül és a Manager Games (alias PlayWay család) fogja kiadni. A játék egy menő tengerparti városba repíti a játékosokat, ahol természetesen a part közelében nyithatják meg eleinte apró és alig felszerelt műhelyüket. Ezt később az első kisebb javításokból összekuporgatott pénzből egyre nagyobbra és jobban felszereltre lehet fejleszteni.
 


A játékmenet gerincét a bringák szerelése és javítása adja, de akár a semmiből alkatrészenként is építhetünk vadonatúj kerékpárokat. Utóbbiakra külön megrendeléseink is lesznek egyedi igényekkel. Idővel egyre több szerszámunk és gépünk lesz, amelyek megkönnyítik, felgyorsítják a munkát. Bringából pedig lesz bőven a terepbicikliktől a városi kerékpárokig. Alkatrészből pedig százával áll majd rendelkezésünkre.

 

Minderre még közel egy évet biztosan várnunk kell, ugyanis a Bike Mechanic Simulator 2023 csak valamikor 2023 első negyedévében jelenhet meg. A fejlesztés PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra, valamint Nintendo Switchre folyik.