05.20-án hétfőn a nagykereskedésünk zárva tart. Keddtől a megszokott időpontban várunk titeket!
2021.11.10.

Késik a Midnight Suns

A játékot 2022 márciusára várták, de ehhez képest hónapokat csúszik a premier.


Az ides gamescom alkalmából mutatta be a Firaxis a következő játékát. A körökre osztott stratégiák és taktikai-stratégiai játékokról ismert stúdió most sem távolodik messze a szakterületétől, de ezúttal egy tőlük merőben szokatlan témában alkotnak.

 

A Midnight Suns ugyanis egy olyan körökre osztott taktikai-stratégiai játék lesz, amelynek hősei a Marvel univerzumból ismert karakterek lesznek. Az eddig látott képeken és videókon felbukkannak az X-Menek és a Bosszúállók egyes hősei is, de mellettük mások is szerepelni fognak.
 


A játékmenet gerincét a körökre osztott harcok fogják adni, amelyek során minden hős más képességeit és támadásait lehet majd használni. Két küldetés között a csapat főhadiszállásán tevékenykedhetünk, amely egyfajta közösségi térként is funkcionálni fog.

 

A Midnight Sunst a bejelentésekor még 2022 márciusára várták a fejlesztők. Ugyanakkor mostanra kiderült, hogy az általuk is minimum elvárt szint eléréséhez ennél több időre lesz szükségük. Így mostanra hivatalossá vált, hogy a játék március helyett csak valamikor 2022 második felében jelenhet meg. A fejlesztés PC mellett PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra, valamint Nintendo Switchre folyik.