2023.02.02.

Késik a Star Wars Jedi: Survivor

Március helyett csak áprilisban jön a Respawn új akció-kalandjátéka.
 

A Titanfallról híres Respawn Entertainment évek óta a Star Wars univerzumban tevékenykedik, első ilyen játékuk a szép sikert elért Star Wars Jedi: Fallen Order volt. Ennek készül jelenleg a folytatása, a Star Wars Jedi: Survivor, amely az eredeti tervek szerint március közepén jelent volna meg. De késni fog a premier.

 

A játékban ismét Cal Kestis bőrébe bújhatunk, az események pedig öt évvel az első rész után fognak játszódni. Cal Kestisnek bujkálnia kell a birodalom csatlósai elől, és mindent el kell követnie, hogy az Order 66 utolsó Jedi lovagjainak egyikeként életben maradjon.
 


A játékmenet rengeteg csatát és felfedezős részt vegyít, mindezt elképesztő látványvilággal tárja elénk. A játék ugyanis már az Unreal Engine 5-öt fogja használni, amely az eddig látottak alapján káprázatos grafikát képes megjeleníteni.

 

A Star Wars Jedi: Survivorra azonban egy picit többet kell még várnunk, mint eddig terveztük. Az eredeti március 17-i premiert ugyanis az utolsó simítások elvégzése érdekében másfél hónappal elhalasztották. Így a játék csak április 28-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re.