2021.09.14.

Készül a God of War: Ragnarök

Folytatást kap a 2018-as reboot, ismét Kratos és fia kalandjait élhetjük majd át.
 

A PlayStation konzolok egyik legerősebb exkluzív címének régóta a God of War számít. Kratos, a háború istene kalandjait szerencsére már számos játékban átélhették a játékosok, de mind közül az egyik legjobb a 2018-as reboot volt. Ebben már nem csak Kratost irányíthattuk, de megjelent a történetben a fia, Arteus is.

 

A hatalmas sikert aratott reboot borítékolta, hogy előbb-utóbb készülni fog a folytatás. Ennek hivatalos bejelentésére a napokban végül sor is került, ugyanis kiderült, hogy készül a God of War: Ragnarök. Ebben ismét Kratos lesz a főhős, de fia is elkíséri majd.
 


Egyelőre kevés konkrétum ismert a játékkal kapcsolatban, de pár ígéretet már elsütött a fejleszt SCE Santa Monica Studio csapata. Ezek szerint minden korábbinál sokkal változatosabb világ vár majd ránk, ami leginkább annak köszönhető, hogy a skandináv mitológia összes ismert világát bejárhatjuk majd. Így megfordulhatunk majd Asgardban, Valheimben, Midgardban vagy épp Niflheimben is.

 

A God of War: Ragnarök várhatóan ismét epikus csatákkal fogja szórakoztatni a rajongókat. Minderre 2022-ig kell várni, bár azt egyelőre nem tudni, hogy jövőre pontosan mikor jelenhet meg a játék. A fejlesztés természetesen csak a Sony konzoljaira folyik, vagyis PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.