2023.08.24.

Készül a Killing Floor 3

A brutális akciójáték harmadik része a gamescomon mutatkozott be.
 

Kétségtelen, hogy a rengeteg FPS között a Killing Floor mindig is különleges helyet töltött be, elsősorban azért, mert az egyik valaha készült legvéresebb játék. A Tripwire Studiosnál készül franchise eddig két epizódot ért meg, de már készül már készül a harmadik rész.

 

A Killing Floor 3 a gamescomon mutatkozott be egy a sorozatra jellemzően véres előzetesben. Ebben egy szörny ? a játékban zedeknek hívják őket ? mesterséges megszületésének lehetünk szemtanúi. A történet hetven évvel napjaink után, 2091-ben játszódik, amikor a Horzine megavállalt egész seregnyi zedet állított elő.
 


Ezek pedig könnyedén elpusztíthatnák az egész emberiséget, de szerencsére egy maréknyi bátor ellenálló, akik Nightfallnak hívják magukat, szembeszállt velük és megpróbálja megfékezni őket. Természetesen a játékosok a Nightfall egy tagját fogják alakítani.

 

A Killing Floor 3 garantáltan pörgős, véres és látványos akciót hoz majd el a monitorokra. Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor, hiszen megjelenési dátummal most még nem szolgáltak a készítők. A fejlesztés mindenesetre PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re folyik.