2022.03.31.

Készül a Tour de France 2022

A Cyanide stúdió idén nyáron sem hagyja magukra a biciklizés szerelmeseit.
 

Évek óta szállítja a francia Cyanide stúdió a Tour de France játékokat, idén sem lesz kivétel. Az idei felvonás, a Tour de France 2022 számos újítást és fejlesztést ígér, amelyek között új online játékmódot is találunk.

 

A játékban a főszerep most is az országúti kerékpározásé lesz. A verseny idén Dániából indul és a játékban mind a 26 szakasz szerepelni fog beleértve a koppenhágai rajtot és az időmérő versenyeket is. Sokkal fejlettebb mesterséges intelligenciával kell versenyeznünk, ami nagyobb kihívást jelent.
 


Tartalom terén számos új istálló is helyet kap a játékban. Megjelenik egy új rendszer, amely véletlenszerűen kiválaszt öt-öt MI vezérelte versenyzőt, akik a többieknél jóval felkészültebbek vagy épp jóval felkészületlenebbek lesznek. Emellett a játékosok be- vagy kikapcsolhatják a véletlenszerű eseményeket, bukásokat és betegségeket is.

 

A Tour de France 2022 az előző részekhez hasonlóan kizárólag konzolokra fog megjelenni. A premierre PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, valamint Xbox One-on és Xbox Series X-en is június 9-én kerül majd sor. PC-re idén is a Pro Cycling Manager fog megjelenni ugyanekkor.