05.20-án hétfőn a nagykereskedésünk zárva tart. Keddtől a megszokott időpontban várunk titeket!
2022.09.28.

Készül az I.G.I. Origins

A lopakodós akciójáték a 2000-ben megjelent Project I.G.I. előzménysztorija lesz.
 

A mára már nem is létező Innerloop Studio nem sok játékot tett le az asztalra pályafutása során, de két emlékezetes darab így készült náluk. Ez volt a Project I.G.I első és második epizódja, amelyek 2000-ben és 2003-ban jelentek meg. A franchise sosem bővült trilógiává, bár már 2019-ben lehetett arról hallani, hogy vannak ilyen törekvések. Mostanra pedig hivatalossá is vált, hogy készül az I.G.I. Origins.

 

Az I.G.I. Origins egy belső nézetű akció-kalandjáték lesz, amely a hidegháború idejébe repíti vissza a játékosokat. Ennek megfelelően, és ahogy arra a cím is engedni következtet, egy előzménytörténethez lesz szerencsénk, amely még az első játék eseményei előtt játszódik. A főhős Michael King, egykori SAS-kommandós lesz, akit az MI6 azért alkalmaz titkosügynökként, hogy fedett akciókat hajtson végre.
 


Ez játékmenet szempontjából elsősorban lopakodós küldetéseket jelent. A célpontjainkat lehetőség szerint minél csendesebben és diszkrétebben kell majd likvidálni, esetleg titkos szabotázsakciókat végrehajtani. Ám, ha balul üt ki a dolog, akkor egy méretes arzenál áll majd rendelkezésünkre, hogy megvédjük magunkat és így is teljesítsük az adott küldetést.

 

Az I.G.I. Origins PC-re és konzolokra készül. Az első előzetes alapján nagyon jól fest, de sajnos egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal. Egyes források szerint a premiertől még minimum évek választanak el minket.