05.20-án hétfőn a nagykereskedésünk zárva tart. Keddtől a megszokott időpontban várunk titeket!
2023.06.28.

Készül az Undead Inc.

Egy titkos kísérleteket végző labort irányíthatunk az új tycoonban.
 

Sok film szól arról, hogy egy külsőleg nemes célokat szolgáló vállalatról kiderül, a legnagyobb titokban sötét kísérleteket végeznek. És ezek általában valahol félresiklanak és jön a katasztrófa. Ezt a sémát dolgozza fel a Team 17 kiadónál készülő Undead Inc. is.

 

A tycoonban egy gonosz megavállalat vezetői leszünk, nekünk kell majd irányítani a cég publikus és titkos projektjeit. A játékosok feladata lesz, hogy a külvilág felé a lehető legszebb képet mutassák a cégről és annak tevékenységeiről. És közben a föld mélyén épített laborokban a legmocskosabb munkálatok fognak folyni.
 


A játékosoknak biológiai fegyvereket kell készítenie, embereken kísérleteznie, illetve új fegyvereket kikísérleteznie. Ha pedig valami tényleg balul sül el és esetleg megjelennek a zombik a laborban, akkor bizony azt is el kell tussolni. Ehhez minden eszköz megengedett lesz, beleértve a saját munkatársak egyszerű feláldozását is.

 

A fenti trailer tanúsága szerint az Undead Inc. egy ígéretes tycoon lesz, amelyben oldalnézetben építhetjük fel a szupertitkos földalatti kutatólaborokat. A játék kizárólag PC-re készül, de azt egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mikor jelenhet meg.