2023.01.31.

Két hét múlva jön a Call of Duty: Modern Warfare II második évada

Új pályák, új fegyverek, új játékmódok jönnek a Modern Warfare II-höz és a Warzone 2.0-hoz is.
 

Az Infinity Ward egy pici késéssel csak két hét múlva tudja útjára indítani az ősszel megjelent Call of Duty: Modern Warfare II és a Warzone 2.0 új frissítését és vele együtt a Season 2-t. Ebben rengeteg újdonság jön mind a multiplayer részhez, mind a battle royale módhoz, de a DMZ sem marad ki.

 

A Warzone 2.0-ban teljesen átalakítják a gulágot, azt a részt, ahonnan a kiesett játékosok egy kis körmérkőzés után még visszatérhetnek a játékba. Ezt egy az egy elleni módra állítják át, előbb a régi pályát átalakítva, később teljesen új pályával. Átalakul a lootrendszer, amely már nem menü formájában jelenik meg, hanem a lelőtt játékos felett fog lebegni.
 


A DMZ-hez új kimenekítési zónát adnak, így már három helyen lehet majd kimenteni az összegyűjtött felszereléseket. Ugyanakkor nagyon úgy néz ki, hogy a készítők a Season 2 rajtjakor lenullázzák a játékmódot, vagyis mindenki minden addig elért eredménye törlésre kerül és mindenki tiszta lappal indul. Ez sokak számára lehet rossz hír.

 

Végül, de nem utolsósorban a klasszikus multiplayer mód. Ehhez új pályák és új játékmódok is várhatók az új fegyverek mellett. Kapunk új battlepasst, illetve biztosan visszatér a hardcore játékmód is a ranglista mérkőzések kíséretében. Teljesen átalakul majd a kezelőfelület, illetve mindenféle hibákat is javítani fognak a tervek szerint.