2019.11.29.

Két új előzetesen mutogatja magát a Microsoft Flight Simulator

Az első videón a tájé és a repülőké a főszerep, a másodikon pedig néhány városé.


A Microsoft évtizedek óta szállítja több-kevesebb rendszerességgel a világ legrészletesebb repülőgép-szimulátor játékát, a Microsoft Flight Simulatort. Ennek következő felvonása elvileg jövőre jelenik meg, és az első ígéretek szerint korszakalkotó játék lehet belőle.

 

A napokban két új előzetes is érkezett hozzá, amelyek leginkább a játékmenetet mutatják be, csak épp más dolgokra koncentrálva. Az alábbi rövidebb bemutatóban láthatunk néhány repülőt, de főleg a csodálatos tájé a főszerep. Emellett a váltakozó napszakokból és a időjárásból is kapunk egy kis ízelítőt.
 


A második video már jóval nagyobb lélegzetvételű, ebben viszont kifejezetten néhány városra koncentrálnak. A Microsoft már a bejelentéskor is hangsúlyozta, hogy szinte az egész világot berepülhetjük majd, a legtöbb nagyváros ráadásul elképesztően részletesen jelenik majd meg. Erre kapunk most néhány példát Barcelona, Koppenhága, Firenze, Nápoly, Southampton, Velence és Zürich esetében.
 


A Microsoft Flight Simulator az egész világot 4K-ban tárja majd elénk, mindezt úgy oldanák meg, hogy az adatok nagy részét online tárolják a Microsoft Azure Cloud technológiájára támaszkodva. Éppen ezért a játék teljes élvezetéhez állandó online kapcsolatra is szükség lesz.