2021.06.17.

Kicsit átalakul, de idén érkezik a Razer okosmaszkja

A hónapokkal ezelőtt bemutatott eszköz beépített mikrofont és RGB-fényt is kap.
 

Mi is beszámoltunk róla, hogy a gamer termékeiről ismert Razer is beszállna a maszkbizniszbe, amely az elmúlt évek egyik slágere volt a pandémia okán. Ám ha már maszkot terveznek és gyártanak, akkor az nem egy egyszerű textiláru lesz, hanem egy olyan okosmaszk, amire minden kocka és gamer vágyik.

 

Ez lesz a Project Hazel, amely akkor még inkább csak ötletként létezett, ám mostanra kiderült, hogy az ötletből még idén kézzel fogható, megvásárolható termék lesz. A maszk szorosan illeszkedik majd a viselője arcára, a levegő áramlását pedig beépített ventilátorok biztosítják megfelelő szűrőrétegeken keresztül. A maszk maga átlátszó műanyagból készül, így a viselő arcát is lehet látni.
 


Mivel félig-meddig gamer termékről van szó, nem hiányozhat belőle az RGB-világítás sem, illetve kiegészült páramentesítő funkcióval és belső világítással is. Emellett kapunk beépített mikrofont és hangszórókat is, hogy a beszélgetés se jelenthessen gondot.

 

Mindez valamikor az év utolsó hónapjaiban ölt majd ténylegesen testet, ekkor lehet majd limitált mennyiségben megvásárolni a terméket, de csak a Razer saját áruházában. Arról egyelőre nincs hír, hogy első körben pontosan hány darabot és milyen árcédulával dobnak majd piacra, de az ígéretek szerint később további szállítmányok is várhatók lesznek.