05.20-án hétfőn a nagykereskedésünk zárva tart. Keddtől a megszokott időpontban várunk titeket!
2022.02.08.

Kiderült, mikor jelenik meg a Shadow Warrior 3

Előbb csak kiszivárgott a dátum, később hivatalossá is vált.
 

A Flying Wild Hog stúdió évek óta dolgozik legújabb játékán, a Shadow Warrior 3-on. A franchise eredete még az előző évezredbe nyúlik vissza, hiszen az eredeti Shadow Warrior még 1997-ben jelent meg. Ezt újították fel 2013-ban, majd már a felújított játékhoz készül 2016-ban folytatás.

 

A Shadow Warrior 3-ban ismét Lo Wang lesz a főszereplő, aki a rá jellemző hidegvérrel szeleteli fel a túlvilági démonokat. Ezúttal e túlvilági démonok megjelenéséért ráadásul épp ő a felelős, ugyanis véletlenül kiszabadít egy ősi sárkányt a rabságából, aki most a világ elpusztítására tör. Nekünk kell őt megállítani. Ebben segítségünkre lesz egykori ellenségünkből lett társunk Orochi Zilla is.
 


A fejlesztők sokáig nem beszéltek a játékról, de néhány héttel ezelőtt felbukkant egy hír, amely szerint idő előtt kiszivárgott a tervezett premierdátum. Erre akkor nem reagáltak a készítők, ám nem sokkal később megérkezett a hivatalos bejelentés is. Eszerint a korábban kiszivárgott hírek igaznak bizonyultak.

 

A Shadow Warrior 3 így PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is március 1-én, vagyis néhány hét múlva fog megjelenni. Érdekesség, hogy a játék egyelőre nem kap natív PlayStation 5 és Xbox Series X változatot, a játékosoknak csak a visszafelé kompatibilitáson keresztül lesz lehetősége az új konzolokon is játszani vele. De ne legyenek kétségeink, hogy valamikor a jövőben készülni fog dedikált frissítés vagy új kiadás is a játékból.