2024.03.16.

Kiderült, mikor jelenik meg a TopSpin 2K25

A teniszjáték néhány éve már a 2K Sports alá tartozik, akik igyekeznek is visszahozni a köztudatba.
 

Egy időben a TopSpin számított a legjobb teniszjátéknak, de az évek során szinte teljesen eltűnt, sokáig nem kapott új folytatást. Aztán a 2K Sports karolta fel a franchise-t, amelyet ettől fogva már a többi sportjátékához hasonlóan a saját neve alatt adott ki. Ennek következő része a TopSpin 2K25, amely megjelenési dátumot is kapott.

 

Rengeteg játékmód várja a rajongókat, akiknek lehetősége lesz a sportág régi és aktuális nagyjait irányítani, illetve megmérkőzni velük. De aki jobban szereti saját magát viszont látni a monitoron, annak a MyCareer játékmód lesz a befutó. Itt megalkothatjuk saját karakterünket, akivel aztán menetelhetünk a Grand Slam-tornagyőzelmekig.
 


A játékban a végletekig kidolgozott fizikára számíthatunk, de ugyanez az aprólékosság jellemzi majd a grafikát is. Ezt a fenti előzetes is alátámasztja. Nem csak a stadionok (amelyből számos valódi helyszín mellett több tucat fiktív is lesz a játékban), de a játékosok és a körítés is rendkívül élethű.

 

A TopSpin 2K25 PC mellett PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X-re és Xbox One-ra készül. A megjelenéstől sem választ már el minket túl sok, hiszen a premier bő egy hónap múlva, április 26-án várható.