2021.12.08.

Közös billentyűzetet mutatott be a PowerColor és a Ducky

Az újdonság zömök és pofátlanul jól néz ki.
 

A PowerColor egyelőre nem tartozik a legnagyobb márkák közé, de azért érdemes figyelemmel kísérni a tajvani gyártó termékkínálatát is. Ezek között eddig elsősorban videokártyákat és külső videokártyákat találtunk, de immár billentyűzetet is villantottak. Ráadásul mindjárt a Ducky csapatával közösen tervezve.

 

Az újdonság a PowerColor One 2 SF nevet viseli és egy meglehetősen pofás darabról van szó. A TKL billentyűzeten meglehetősen kis helyre passzírozták be a billentyűket. A vörös és fekete színben domináló házba magas profilú billentyűsapkák kerültek, ezek alatt pedig választás szerint Kailh BOX Brown és White kapcsolók kapnak helyet.

Ami a designt illeti, nem hiányzik a szokásos RGB világítás, amelyet billentyűnként lehet programozni. Emellett bizonyos parancs billentyűkre egy utcai graffiti stílusában írták rá, hogy mire valók. Akinek ez már túl sok, az a csomagban mellékelt hagyományos kupakokra is cseréleti ezeket. Egyébként a csomagban stílusos vörös billentyűkupakok is lapulnak.

 

Sőt, még egy olyan kiegészítővel is meglepik a vásárlókat, amire csak az idősebb generáció emlékezhet az előző évezredből: porvédő tokkal. A PowerColor újdonsága több szögben is dönthető, az USB-kábel pedig leválasztható. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor és milyen árcédulával kerülhet majd a boltokba.