2022.02.23.

Launch trailert kapott az Elden Ring

Holnapután jelenik meg a From Software nyílt világú akció-szerepjátéka.
 

A From Software mindig is híres volt az akció-szerepjátékairól, amelyek nehézségükkel külön műfajt teremtettek. A stúdió az elmúlt években legújabb játékán dolgozott, amely sok szempontból mérföldkő lehet a csapat történetében. Az Elden Ring ugyanis a stúdió első nyílt világú szerepjátéka lesz.

 

A történet a világok közti világban játszódik, amely hat hatalmas és szabadon bejárható régióból áll. Ennek uralkodójának volt egy gyűrűje, amely egy nap több részre tört és e részek szétszóródtak a világban. Mindegyik magában rejti az uralkodó erejét és mindegyiket egy-egy démon kaparintotta meg.
 


A játékosokra vár a feladat, hogy töviről hegyire átkutassák ezt a világot és a démonokat legyőzve visszaszerezzék a darabkákat. A játék teljesen szabad kezet ad ebben, de azért a fő sztori felé fogja terelgetni a játékosokat. De ha letérnek a kijelölt ösvényről, ezernyi egyéb helyszínt fedezhetnek fel, ahol rengeteg szörnnyel küzdhetnek meg.

 

Az Elden Ring két nap múlva fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X-re és Xbox One-ra. A közelgő premier apropóján a stúdió összedobta az ilyenkor szokásos launch trailert is.