2022.02.18.

Magyarra váltott az Amazfit GTR 3 és GTS 3

A Xiaomi okosórája és a Zepp társalkalmazása is megkapta a magyar lokalizációt a legújabb frissítéssel.
 

Ma legalább akkora kínálatot találunk okoskarkötők és okosórák terén is mint az okostelefonok piacán. A legtöbb okostelefon-gyártó kínál ilyesmit is a vásárlóinak, így tesz többek közt a Xiaomi is, akik több termékcsaládot is piacra dobtak már. Az egyik az Amazfit, amelyet a Zepp Health tervez és gyárt. Ennek egyik legújabb családja az Amazfit GTR3 és a GTS 3, amelyek most fontos frissítéseket kaptak.

 

A frissítés három okosórát érint: az Amazfit GTR 3-at, a GTR 3 Prót és a GTS 3-at. Emellett az órákhoz kapcsolódó telefonos társalkalmazást, a Zeppet is. Ami pedig számunkra oly fontossá és örömtelivé teszi ezt a frissítést, az az, hogy új lokalizációk is kerültek bele, így többek közt megérkezett a magyar nyelv is!
 


A Zepp alkalmazás beállításaiban találjuk meg a nyelvválasztás lehetőségét, ahol rengeteg opció között mostantól a magyar nyelvet is kiválaszthatjuk. Tulajdonképpen a teljes alkalmazást lefordították, de ami még jobb, hogy a magyar nyelvet az okosórákon is aktiválhatjuk. Ez azért is érdekes, mert az okosórák piacán egyáltalán megszokott, hogy tudnak magyarul.

 

A Xiaomi háttértámogatásával megjelent Amazfit GTR 3, GTR 3 Pro és a GTS 3 is elérhető az Aqua kínálatában.