2023.02.23.

Már elérhető a Like a Dragon: Ishin!

Megérkezett a 2014-es Ryu ga Gotoku Ishin! remake-je.
 

A Ryu ga Gotoku stúdió elkészült legújabb játékával, amely az eredetileg 2014-ben megjelent Ryu ga Gotoku Ishin! remake-je. A játék új címet is kapott, hiszen már Like a Dragon: Ishin! címen kell keresni a boltok polcain. Legalábbis nyugaton.

 

A játék a Yakuza széria univerzumában játszódik, de időben jóval korábban, a japán Edo-korszak legvégén. Az események az 1860-as években zajlanak, a főszereplő pedig egy Sakamoto Ryoma nevű becsületét vesztett szamuráj. Miután ismeretlenek meggyilkolják a mesterét, bosszút esküszik és a nyomukba ered, már csak azért is, hogy a saját nevét is tisztára mossa. Csakhogy tetteivel önkéntelenül is forradalmat robbant ki.
 


A játékmenet gerincét a csaták adják majd, amelyek során kardokat és lőfegyvereket is lehet használni. A játékosok több stílus közül is választhatnak, mint a swordsman, a gunman, a wild dancer és a brawler. Mindegyik más támadásokat takar és más fegyverekre specializálódott.

 

A Like a Dragon: Ishin! tegnap jelent meg. Megvásárolni PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X és Xbox One konzolokra lehet. Természetesen a launch trailer sem maradt ki.