Dotcomp csv és xml feedek/árlisták url változása! TOVÁBB
2024.05.23.

Már nincs egy hét a MultiVersus premierjéig

A launch trailerben három izgalmas új harcost is megmutatnak.
 

Hangulatos launch trailerrel készül a MultiVersus a premierre. Addig még néhány napot várnia kell a rajongóknak, de minden jel arra mutat, hogy maximálisan megéri. A verekedős játék az idei nyár nagy slágere lehet.

 

A MultiVersus egy klassziks brawler lesz, amelyben a Warner Bros. égisze alatt futó különféle franchise-ok szereplői esnek egymásnak. A játékban a DC univerzum hősei és gonosztevői mellett rajzfilmek és filmek főhősei is helyet kapnak. Ennek megfelelően a játékmenetet is a komikum jellemzi, de ezzel együtt élre menő csaták várhatók.
 


A közelgő premier kapcsán közzétett launch trailerben is láthatjuk, amint Bugs Bunny küzd Finn the Human és Velma ellen, majd feltűnik Joker (egy új karakter), később pedig Iron Giant is. A video második fele Townsville városában játszódik, ahol a Pindur Pandúrok sorozat is, így szinte biztosak lehetünk benne, hogy ők is feltűnnek majd előbb-utóbb a játékban.

 

A video végén aztán ismét megjelenik Joker, aki nem egyedül száll szembe a DC-hősökkel és más harcosokkal. Az oldalán feltűnik ugyanis a Mátrixból ismerős Smith ügynök, valamint a Péntek 13 filmek ikonikus gonosza, Jason is. A MultiVersus PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X-re és Xbox One-ra fog megjelenni május 28-án.